palmfestivalen-sidhuvud-mobil
  • Öppen Scen

Öppen Scen 

 

Årets program

10:30 Scenfolket
11:00 danZfit
11:30 Trelleborgs Karateklubb
12:00 Trelleborgs Kammarkör
12:30 Anton Nilsson
13:00 PAUS
13:30 ABF-kören & Godmankvartetten
14:00 cookiejar bluesband
14:30 Wine Country
15:00 Twilight Hell
15:30 Teckenkören Grebborna
16:00 PAUS
17:00 Definition of Insanity
17:30 Honest Illusion
18:00 Ali Fakhro
18:30 Megami
19:00 Harkla
19:30 Phylatterion
20:00 F&P House Project
20:30 Skånska Funkkartellen

Artistpresentation

Trelleborgs Kammarkör
Trelleborgs Kammarkör bildades 1987, när ett gäng körentusiaster bestämde sig för att bilda en kör där man ställdes inför lite större utmaningar. Från början hade kören bara ett dussintal medlemmar men antalet ökade snabbt till ca 20. Ända från början har kören haft en rejält blandad repertoar och gett sig på det mesta: profant och sakralt, stort och smått, gammalt och nytt, a cappella och med orkester. Denna linje har man hållit under alla år, och så småningom har vissa traditioner etablerats när det gäller konsertverksamheten. Sedan några år tillbaka sjunger kören in våren vid Trelleborgen. En julkonsert i Ebbehallen brukar markera slutet på året.Idag består kören av ett 20-tal medlemmar under ledning av Stina Wennberg. Ambitionsnivån är fortsatt hög liksom entusiasmen. Trelleborgs Kammarkör är en kör i sina bästa år. Besök oss gärna på www.trelleborgskammarkor.com för att se vad vi har på gång eller om ni vill komma i kontakt med oss.

Trelleborgs Karateklubb
Trelleborgs Karateklubb har nationell och internationell prägel och är väletablerad inom svensk budosport. Vi tränar Shotokankarate och tonvikten läggs på att utveckla och kontrollera kraft, smidighet och balans vid slag, spark och skifte av kroppsställning. Vi har olika grupper för effektiv träning. Hos oss tränar både barn och vuxen. Nybörjarintagning i september. Läs mer på vår hemsida

Scenfolket
Scenfolket är en amatörteatergrupp som startades för 32 år sedan av Monica Alfredsson och under de år som gått har vi satt upp 164 produktioner totalt av våra tre olika grupper. De nummer vi framför på scenen idag kommer från The Jukebox Show, som ni kan se på Grand i november.

Trelleborgs Kammarkör
Trelleborgs Kammarkör bildades 1987 av ett gäng körentusiaster tillsammans med ledaren Stefan Laine. Tanken var att man skulle ta sig an lite större utmaningar: profant och sakralt, stort och smått, gammalt och nytt, a cappella och med orkester. Den linjen har man hållit under alla år och vissa traditioner har etablerats när det gäller konsert- verksamheten. Idag består kören av ett 20-tal medlemmar med god balans mellan de olika stämmorna och leds av Pia Bygdéus i samarbete med Stina Wennberg. Ambitionsnivån är fortsatt hög liksom entusiasmen. Trelleborgs Kammarkör är en kör i sina bästa år.

Gert Gustavssons kör och orkester
Gert Gustavssons kör och orkester består av  ABF-kören med 32 sångare i blandad kör och Goodmankvartetten Klarinett piano bas och trummor. på Öppen scen kommer det att framföras idel kända  jazzevergreenslåtar, där arrangemangen är gjorda av Gert Gustafsson

Definition of Insanity
Definition of Insanity, eller kort "Doi", är i grunden ett Thrash Metal-band med influenser från band som Machine Head och de i "The Big 4". Låtarna vi skriver är dock inte renodlad Thrash, utan har lite blandade stilar. Bandet består av fyra killar från Svedala och bildades för cirka ett år sen genom kulturskolan men har sedan dess utvecklats till ett oberoende band.

Anton Nilsson
Jag, Anton Nilsson, i pressen omnämnd som Källstorps egna Mozart, kommer att hålla en konsert där jag kommer att framföra låter från W. Petersson-Berger till Povel Ramel!.

Sommarsång av W. Petersson-Berger
Sommefugl av E. Grieg
Fantasie i d-moll av W. A. Mozart
Cavatina av S. Myers
Titta jag flyger av P. Ramel

Megami
Megami är ett Malmöband på fyra killar. Med en Demo Ep i ryggen, inspelat av Calle
Fäldt från The Forsaken. Megami sparar inte på krutet när det kommer till deras fram- trädanden, musiken ska upplevas live, så va inte sen när det smäller. Megami ger allt för sin publik så denna Southern Swedish Groove metalkväll kommer ni sent att glömma!

Kristoffer och Erik under träning
Trelleborgs Kammarkör
Gert Gustavssons kör och orkester
Definition of Insanity
Anton Nilsson
Anton Nilsson
Magami Foto: Nioclaj